fotografie, bv

fotografie, bv

 

Ik heb voor deze plek, met Aletta Jacobs, gekozen omdat dit een plek is in de stad (de stad waar ik vaak kom). Deze plek is meer dan gewoon een plek waar je bijvoorbeeld vaak komt, want zo vaak kom ik er niet. Deze plek staat voor iets, het leek mij dan ook leuk om een plek te hebben met een betekenis. Aletta Jacobs staat er voor bekend dat zij de eerste vrouw was die studeerde aan de universiteit, ze heeft dan ook veel voor vrouwen betekend.

Ik heb er voor gekozen om in plaats van een oude foto in een nieuwe foto te zetten, een nieuwe foto in een oude foto te zetten. Zo kun je ook goed de veranderingen zien die in de loop der tijd hebben plaats gevonden, zoals de mobiele telefoon. Ik heb er voor gekozen om de mobiele telefoon er duidelijk in de foto te laten voor komen omdat dit dan weer een beetje terug slaat op het project met Ritzo.

Ook dat de oude foto te zien is op een computerscherm slaat weer terug op de veranderingen tussen toen en nu.

Geschiedenis van fotografie

Logboek bv jaar 4 periode 3

Eindverslag, bv, fotografie

 

toen, ik heb voor deze foto gekozen omdat toen ik deze foto zag vond ik hem gewoon zo leuk dat ik bijna niet niets mee kon doen. ik vond het erg leuk dat me broer en ik er allebei op staan. En dan ik nog met een flesje melk en me broer nog met ze voetbal sokken aan, helemaal leuk.

 

nu, zoals je ziet heb ik geprobeerde zo veel mogelijk na te maken. In plaats van een flesje melk heb ik voor een glas melk gekozen. Wel kon ik nog de oude voetbal sokken van mijn broer terug vinden. Ook de kleding en de rode laarsjes heb ik geprobeerd zo uit te zoeken dat ze het meest zouden overeen komen

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *